Reparation af Keramik

Jeg reparerer keramik

Her hos Reparation af Keramik er målet at reparationen skal være usynlig og ikke-destruktiv. Det skal heller ikke koster en formue at få retoucheret, limet og modelleret alt fra vaser, rammer og ler/porcelæns/gibs skulpturer. De gamle genstande har jo charme, patina, en historien, men nok vigtigst af alt – affektionsværdi.

Ikke-destruktiv Teknik

Jeg har perfektioneret en teknik, der har meget brede anvendelsesmuligheder i forhold til konservering og restaurering af kunstgenstande. Her hos Reparation af Keramik er, målet at kunne tilbyde reparationer af alt fra småskader, som kant slag, revner til katastrofale uheld, der totalskader genstanden.

Specialiseret i Keramik

Jeg er specialiseret i reparation af keramik, særlig Kähler vaser fra fabrikken i Næstved. Her hos Reparation af Keramik har vi også restaureret porcelæn og reemaljering af vaske. Jeg har ca. restaureret 600 vaser indtil videre. Så jeg har meget erfaring, men billederne taler deres tydelige sprog.

Reparation af Keramik tillbyder nu også reparationer med den gamle japanske guld-metode: ‘Kintsugi’. Læs mere om metoden og filosofien længere nede på sitet. Det ser virkelig godt ud på de vaser, der har rigtigt mange revner og skår. Jeg brunger ikke ægte guld, så prisen er ikke højere end en normal reparation.

Læs mere om arbejdsmetoden her:

Vurdering af skaden

Skriv eller ring til mig, og send helst et billede af genstanden. Derefter vurderer jeg skaden og giver et tilbud på en reparation. Derefter kan kunstgenstanden sendes med pakkepost eller afleveres på mit værksted på et aftalt tidspunkt. Jeg holder til på Bregnerødvej 25B, 3460 Birkerød.

Reparationsfasen

Når jeg har modtaget kunstgenstanden, genopbygger jeg skaden med et to-komponents epoxy produkt. Retoucheringen blir gjort med akrylmaling, når malingen er hærdet bliver genstangen lakeret.

Reparationen er fuldført

Når reparationen er færdig vil jeg kontakte dig. Så aftaler vi, hvordan du vil afhente genstanden. Resultatet er skal helst være næsten usynlig for det blotte øje.

Afhentning og Servicegaranti:

Hele processen er ikke-destruktiv og enhver reparation er reversibel. Det vil sige, at jeg ikke ødelægger genstanden, og reparationen kan blive fjernet med lidt knofedt og en varmepistol. Jeg har endnu ikke fjernet nogle af mine reparationer, hvilket må betyde tilfredse kunder.

Langt de fleste kunder vælger at aflevere deres vaser personligt. Min adresse er Bregnerødvej 25B, 3460 Birkerød.

Jeg synes, det er hyggeligt med kundekontakten.

Skriv eller ring, så finder vi en løsning.

Mit værksted ligger på Bregnerødvej 25B, 3460 Birkerød

Email: thomas.a.ibsen@gmail.com

Tlf: 60 80 82 00

Timeprisen er 399 kr.

I timeprisen er der inkluderet: modellering, retouchering, finish og materiale omkostninger, men ikke transport. Der er to muligheder: Værkstedsbesøg eller pakkepost. Langt de fleste reparationer kan gøres på en enkelt time.

Hele processen er ikke-destruktiv og enhver restaurering er reversibel. Hvis du ikke er tilfreds med reparationen, skal du ikke betale for den! 100% tilfredshed eller pengene tilbage.

Guldmetoden Kintsugi

Her er en præsentation af, hvordan ‘Kintsugi’ ser ud. Jeg tilbyder nu denne reparationsform.