KUNST & BEGÆR

Alt, hvad vi gør er forbundet med en særlig form for nydelse. Jeg finder nydelse ved at skabe kunst! Min kunst er en iagttagelse af vores omstilllingsparate livsverden, der er gennemkontrolleret af staten, kapitalen og jagten på det næste moderne fix.

TRANS-
HUMAN-
ISME

Det er I al sin monstrøsitet, en slags vaccination mod vores langsommelige evolutionære udvikling.

EN
DECILITER
FORBRUGS-
KULTUR

Det er et dokumentarisk projekt, der udnytter bi-produktet ved den bedste af de værste økonomiske systemer - kapitalismen. Jeg skaber kunst ud af kasserede forbrugsobjekter, fosiller, epozy resin, superlim, olie og- akrylmaling og ståltråd. Jeg har selv ejet, og brugt de fleste af de dimser, der er benyttet i skabelsesakten.

IDEOLOGISK
HENKOGT
RØDGRØD

Mit kunstneriske mål er, at puste til dystopierne og langtidsstege dem i filosofiske og- kulturhistoriske sandheder. Resultatet af denne tankesuppe er temaerne i min kunst - resten er op til beskueren.

Breed for The State

This lady is made of: Tinfoil, tape, shark eggs, broken squid shells, epoxy clay & resin, AV cables and fans from a lot of computers. It´s the story of transhumanism, the state of kapitalisme and myself becoming a father! Follow the link – if you would like to know more.

THE VALLY OF OIL

We are Animals

At War With Yourself

Oliemaleriet! Er en beskidt og lidelugtende affære med opløsningsmidler, fortynderer, sten, sand, lak og masser af lim. Det er en kamp! Historisk var det vist nok romernes oliemalede skjolde, der var de første spæde skridt i oliemaleriets historie, hvilket retfærdiggør referencen til en kamp. Livet er en kamp. 

The Eye of The Beholder

Eye Of The Beholder

Jeg har ingen illusioner, men en ydmyghed overfor oliemaleriets prægtige historie. Inspirationen til mine malerier finder fra de gamle mestre og mindre nulevende mestre. Alt sammen i en skøn postmodernistisk smeltedigle, hvor Pollocks abstrakte klatmalerier møder et glimt af kubismen, rullet ind i en blanding af Warhammer, rollespilsinspirede fantasifostre og eksperimenterende surrealistiske doodles.

The Hidden Tones

The Hidden Tones

Mit kunstneriske motto må være: At bruge de tricks man nu engang har fået. Og hvis ens tricks ikke er nok, må man youtube sig lidt frem, eller prøve at ramme noget, der minder om ens kunstneriske vision for maleriet. Det er en besværlig rejse ud i kunstneriske “trail and errors”, målet er et produkt, jeg selv er stolt af.  

THE ARCHIVE