KUNST & BEGÆR

Alt, hvad vi gør, er forbundet med en særlig form for nydelse. Jeg finder nydelse ved at skabe kunst! Min kunst er en disruptiv omvurdering af vores omstillingsparate livsverden, der er synergetisk optimeret af staten, kapitalen og jagten på det næste paradigmeskift. Jeg er i fuld flow, som en agil kunstner i en VUCA-verden.

TRANS-
HUMAN-
ISME

Det er I al sin monstrøsitet, en slags vaccination mod vores langsommelige evolutionære udvikling.

EN
DECILITER
FORBRUGS-
KULTUR

Dette er et dokumentarisk projekt, der udnytter det kreative overskud fra verdens bedste (eller værste?) økonomiske system - kapitalismen. Jeg forvandler kasserede forbrugsobjekter, fossiler, epoxyharpiks, superlim, olie, akrylmaling og ståltråd til kunst. De fleste af disse dimser har jeg selv ejet og brugt, så jeg er på en måde en ægte kapitalistisk 'dimse-mester.' Jeg giver dem et nyt liv som en hyldest til forbrugskulturens cirkulære økonomi."

IDEOLOGISK
HENKOGT
RØDGRØD

Mit kunstneriske mål er at disr...øh, transformere dystopierne og marinere dem i en simmering gryde af filosofiske og kulturhistoriske erkendelser. Jeg laver en smagsprøve af det absurde og serverer det med en kant af paradokser. Resultatet af denne kogekunst er temaerne i min kunst - men det er op til beskueren at bestemme, om de vil tage en bid af min kreativitetsret eller lade den stå og simmer i tankerne.

Breed for The State

This lady is made of: Tinfoil, tape, shark eggs, broken squid shells, epoxy clay & resin, AV cables and fans from a lot of computers. It´s the story of transhumanism, the state of kapitalisme and myself becoming a father! Follow the link – if you would like to know more.

THE VALLY OF OIL

We are Animals

At War With Yourself

Oliemaleriet! Er en beskidt og lidelugtende affære med opløsningsmidler, fortynderer, sten, sand, lak og masser af lim. Det er en kamp! Historisk var det vist nok romernes oliemalede skjolde, der var de første spæde skridt i oliemaleriets historie, hvilket retfærdiggør referencen til en kamp. Livet er en kamp. 

The Eye of The Beholder

Eye Of The Beholder

Jeg har ingen illusioner, men en ydmyghed overfor oliemaleriets prægtige historie. Inspirationen til mine malerier finder fra de gamle mestre og mindre nulevende mestre. Alt sammen i en skøn postmodernistisk smeltedigle, hvor Pollocks abstrakte klatmalerier møder et glimt af kubismen, rullet ind i en blanding af Warhammer, rollespilsinspirede fantasifostre og eksperimenterende surrealistiske doodles.

The Hidden Tones

The Hidden Tones

Mit kunstneriske motto må være: At bruge de tricks man nu engang har fået. Og hvis ens tricks ikke er nok, må man youtube sig lidt frem, eller prøve at ramme noget, der minder om ens kunstneriske vision for maleriet. Det er en besværlig rejse ud i kunstneriske “trail and errors”, målet er et produkt, jeg selv er stolt af.  

THE ARCHIVE